Контраст
Шрифт
Україна єдина #UAРАЗОМ

Увага! Просимо дотримуватися протиепідемічних заходів по профілактиці коронавірусної хвороби.

29.02.2024

Власникам зброї та особам, які планують її придбати (перереєструвати) з метою отримання медичної довідки для оформлення дозволу (ліцензії) на об’єкт дозвільної системи

Для одержання громадянами в підрозділах Національної поліції дозволу на придбання мисливської вогнепальної нарізної, гладкоствольної, пневматичної,  холодної зброї, згідно з вимогами п. 12.2. наказу МВС України № 622-1998, необхідно зібрати певний список документів і пройти  медичне обстеження, отримавши медичну довідку для оформлення дозволу (ліцензії)  на об’єкт   дозвільної системи.

Державна установа «Територіальне медичне об‘єднання МВС України по Черкаській області» пропонує  пройти  медичну комісію власникам зброї та особам, які планують її придбати (перереєструвати)  відповідно до наказу МОЗ  № 252 від 20. 10. 1999 (із змінами, внесеними  згідно з Наказами МОЗ України) «Про затвердження Порядку видачі медичної довідки для отримання дозволу (ліцензії) на об’єкт дозвільної системи» з урахуванням  медичних протипоказань.

Для отримання медичної довідки   необхідно мати:

  • паспорт;
  • дві фотокартки 3x4

Вартість послуг щодо проходження медичного огляду для оформлення медичної довідки з метою  отримання дозволу (ліцензії) на об‘єкт дозвільної системи  в нашій установі залежить від обєму  надання медичних послуг. За умови проходження повного обєму досліджень, отримання   медичної довідки  вартує в установі –1147 грн.

Телефон для довідок   0472 37 51 55 – реєстратура.

(с) 2024

Запис до лікаря